Vier denkpatronen die je prestaties beïnvloeden en hoe ze naar je hand te zetten

Vier denkpatronen die je fysieke prestaties beïnvloeden en hoe ze naar je hand te zetten

Je verwachtingen over een bepaald supplement, trainingsmethode, behandeling of advies bepalen mee het effect op je prestaties. Als je meer inzicht hebt in de manier waarop je resultaten op deze manier tot stand komen, dan kan je dit proces beïnvloeden en naar je hand zetten. Deze principes gelden voor iedereen en niet alleen binnen de sport. In onderstaande video’s bespreken we dit principe aan de hand van het placebo/nocebo effect:

Hieronder kan je het proces dat in de video wordt besproken terugvinden en downloaden:

Welke verwachtingspatronen heb jij of hoe kan jij jouw verwachtingspatroon of dat van iemand anders beïnvloeden? Laat een reactie onderaan deze update.

Over de auteur Bert Ackaert

Bert Ackaert is als oprichter van Evermove gespecialiseerd in Human Performance en digitaal ondernemen. Zijn passie ligt in het creëren van praktische systemen en oplossingen in het domein van de persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft verder een grote liefde voor de Engelse taal, Stoïcijnse filosofie, zijn fiets en ravotten met zijn twee zoontjes (niet in volgorde).

follow me on:
  • Hilde Boeree schreef:

    Door alert tezijn op positieve voorbeelden in mijn omgeving. Bv in hoeverre moet je nog prestatie gericht zijn boven de 60 jaar.

  • >