Over | Evermove

Over

Opgelet

Deze informatie is niet meer helemaal up to date en wordt spoedig bijgewerkt.

Missie & visie

Evermove is ervan overtuigd dat een fitte en gezonde levensstijl een leven lang één van de basisvoorwaarden is om je potentieel te kunnen bereiken. We zijn dan ook vastberaden om de kennis en ervaring van experts te verspreiden om jou te helpen om meer te bewegen, beter te sporten en gezond te leven. Wij willen je een optimale leerervaring bieden door onze expertise te delen op een mooie, toegepaste en begrijpelijke manier zodat je kan groeien naar de beste versie van jezelf.

Omdat de wereld een grote nood heeft aan goede, gemotiveerde begeleiders ondersteunt Evermove bovendien de vorming en activiteiten van professionals en initiatieven met een gelijklopende missie.

Onze droom is een wereld waarin mensen van alle leeftijd dagelijks genieten van voldoende lichaamsbeweging, hun favoriete sport beoefenen en zorg dragen voor het meest fantastische instrument van allemaal: hun lichaam en geest.

Het Evermove logo symboliseert:

 • onze visie: het belang van zorg dragen voor ons ongelooflijke brein en krachtige lichaam
 • onze missie: mensen helpen door ze in contact te brengen met expertise over lichaamsbeweging, sport en een gezonde levensstijl
 • onze dynamiek: een continu focus op persoonlijke groei en innovatie

Werkwijze & samenwerking

Evermove is een onafhankelijke organisatie. Wij zijn niet gebonden aan één bepaalde kennisinstelling, centrum of organisatie. Wij werken met een aantal vaste experts maar verspreiden even goed de expertise van professionals, ervaringsdeskundigen of instanties die niet tot onze vaste kern behoren. Onze vaste experts worden wel extra ondersteund in het uitbouwen en optimaliseren van hun activiteiten.

Deel je onze missie en heb je zelf interesse om je expertise als professional, atleet, ervaringsdeskundige, … via Evermove met de wereld te delen? Klik op onderstaande knop en let’s get moving!

Waarden

Volgende waarden vormen de basis, de richtingaanwijzer én de brandstof voor al onze activiteiten:

 • Visie: “succes is de geleidelijke realisatie van een waardig ideaal.” We hebben een duidelijk beeld van waar we naartoe willen.
 • Groei: ons doel is mensen de kennis en tools te geven om te groeien naar een betere versie van zichzelf.
 • Gezondheid: we geloven dat een gezonde levensstijl vereist is om optimaal te functioneren en we geven het goede voorbeeld.
 • Leren: we proberen ons doelpubliek en onszelf continu in contact te brengen met kwalitatieve kennis en inzichten.
 • Verantwoordelijkheid: we nemen onze verantwoordelijkheid als we fouten maken, aangezien dit kansen zijn om bij te leren en te groeien.
 • Dankbaarheid: we zijn bewust dankbaar dat we leven in een wereld van overvloedige opportuniteiten en bezittingen.
 • Respect: we respecteren onze medewerkers, partners en doelpubliek volgens de unieke exceptionele mensen die ze zijn.
 • Balans: we zeggen nee tegen opportuniteiten die niet in lijn liggen met onze missie. In onze content zoeken we naar een evenwicht tussen wetenschap en praktische toepasbaarheid.
 • Overtreffen: we trachten de verwachtingen van onze medewerkers, partners en doelpubliek te overtreffen.

Giving back

Er is nood aan meer beweging in onze maatschappij en niet iedereen heeft het geluk om over zijn volledige bewegingsmogelijkheden te beschikken. Eén van onze doelstellingen is om projecten die lichaamsbeweging, sport en een gezonde levensstijl stimuleren of mensen met een bewegingsbeperking ten goede komen praktisch en/of financieel te ondersteunen. Goede doelen die momenteel worden ondersteund:

Ontstaan

Evermove werd in 2015 opgericht door Bert Ackaert. Bert startte zijn carrière als bewegingswetenschapper en topsportbegeleider aan de KULeuven. In 2009 richtte hij Energy Lab op, een begeleidingscentrum voor sporters, waar hij tot eind 2014 verantwoordelijk was voor de wetenschappelijke knowhow en ontwikkeling van tal van bewegings- en sportprogramma’s. Hij is auteur van twee boeken (Wielertraining van A tot Z en Wandel je fit) en tal van publicaties. Naast sport heeft Bert een bijzondere interesse in informatica, bedrijfskunde, psychologie en persoonlijke ontwikkeling.

Volg Evermove ook op social media

>